«

»

Čec 09 2014

Markéta

Bezlepková žmolenka bez másla

Klasickou žmolenku umí nejspíš každý, ale zamysleli jste se někdy nad jejím složením? Bílá mouka, halda másla a bílého cukru. Ti, co již se zdravou výživou koketují jistě přišli na to, že lze zaměnit bílou mouku za celozrnnou a bílý cukr za třtinový. I když takovou obměnu uděláte, žmolenka zůstane stále kalorickou bombou. I když zdravější variantou, ale šíleně mastnou a kalorickou. Dnes vám prozradím, jak si udělat opravdu netučnou a navíc ještě bezlepkovou žmolenku, na které si jistě také pochutnáte.

 

Zbytek textu mohou číst pouze registrovaní uživatelé. Pokud jste již registrováni, přihlaste se.

 

 

 

 

 

Další články

  • Kupujete vanilkový cukr? Přečtěte si, co obsahujeKupujete vanilkový cukr? Přečtěte si, co obsahuje Vanilkový cukr je nepostradatelný u dost receptů.  Např. vanilkové rohlíčky, ty se bez něj neobejdou. Nedávno jsem se dívala na další díl A Dost !, kde se právě testoval vanilkový cukr. […]
  • Jáhelné svatební koláčky Jáhelné svatební koláčky Jednoduché, lehké, bezlepkové a chutné. Takové jsou jáhelné svatební koláčky, které jsou skvělou volbou i pro děti do školy. S náplněmi se meze nekladou, výborné jsou i s tvarohem, […]
  • Bezlepková pohanková kolečkaBezlepková pohanková kolečka Vynikající obměna klasického lineckého těsta. Díky pohankové mouce získají sušenky uplně jiný chuťový rozměr. Svému tělu prospějete také bezlepkovou pochutinou. Péct je můžete během roku […]
  • Seznamte se… Karob (svatojánský chléb)Seznamte se… Karob (svatojánský chléb) Karob je zdravější alternativa kakaa, má nasládlou lehce oříškovou chuť. Koláče tak získají zajímavou chuť. Karobový prášek je získáván z plodů stálezelené dřeviny rohovníku rostoucího ve […]

Share and Enjoy

Napsat komentář

Email
Print
Starší příspěvky:
zeleninove karbanatky
Zeleninové karbanátky s masem

Zeleninové karbanátky jsou zajímavou obměnou těch klasických. Jelikož ale vařím pro 3 chlapy, dělám je z masa + k nim...

Zavřít