«

»

Zář 19 2014

Markéta

Kysané zelí zahuštěné kořenem kuzu

Potřebujete něco zahustit a nechcete použít jíšku? Stále tápete, jak ji nahradit? Zapomeňte na mouku s máslem a nechte se unést kořenem kuzu. Je skvělý na nejrůznější zahušťování. Ať už potřebujete zahustit zelí, pudink nebo omáčku. Jeho použití se nemusíte bát, pracuje se s ním totiž stejně jako s klasickým škrobem.

zeli zahustene kuzu
Zbytek textu mohou číst pouze registrovaní uživatelé. Pokud jste již registrováni, přihlaste se.

 

 

 

Další články

  • Letní svěží těstovinový salát s kuřecími kousky a medovou zálivkouLetní svěží těstovinový salát s kuřecími kousky a medovou zálivkou Počet porcí: dle surovin Ingredience orestovaná kuřecí prsa na kousky uvařené těstoviny olivový olej nahrubo strouhaná mrkev na nudličky nakrájený pórek čerstvé rajče na […]
  • Rajčata nejen do kuchyněRajčata nejen do kuchyně Rajčata používáme docela často, dost i mimo sezónu, kdy tedy upřímně mě připadají jen jako voda v červené slupce. Není nad voňavé rajčátko ze zahrádky, vypěstované sluníčkem. Nepopsatelný […]
  • Minestrone polévkaMinestrone polévka Tato polévka pochází z Itálie, je to v podstatě zeleninová polévka, která má mnoho variací. Ingredience se občas liší.Např. ta s bílými fazolkami pochází z Toskánska, oproti tomu v Římě se […]
  • Cizrnový salát alá bramborový salátCizrnový salát alá bramborový salát Můžu říct, že tenhle recept je můj nedávný objev a vychvaluju ho, kudy jen chodím. Pokud přimhouříte půl oka, je chuťově totožný s bramborovým salátem a přitom neobsahuje ani jednu […]

Share and Enjoy

Napsat komentář

Email
Print
Starší příspěvky:
minestone
Minestrone polévka

Tato polévka pochází z Itálie, je to v podstatě zeleninová polévka, která má mnoho variací. Ingredience se občas liší.Např. ta...

Zavřít